Προγνωστικά Στοιχήμα τος Σήμερα 26/09, Αποδόσεις & Live Stream*

προγνωστικά στοίχημα σήμερα δωρεάν
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

OVER 2.5 GOAL @1.97 Stoiximan

Αμφότερες με θετικό ξεκίνημα στη σεζόν, μεσοεπιθετικά βρίσκουν λύσεις και σκοράρουν. Ταυτόχρονα, αμυντικά έχουν θέματα και αναμένεται ανοιχτό ζευγάρι με αρκετές φάσεις. Επιλογή το Over 2.5 Goal με 1.97 απόδοση.

AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ 20:30 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Προέρχεται από τη νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο, με το εκτός έδρας 11-0 με αντίπαλο τον Κούρη Ερήμης. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί η ήττα με σκορ 2-1 στην έδρα της Ομόνοιας, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 89ο λεπτό. Ήταν η πρώτη στη φετινή σεζόν, μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει συγκομιδή επτά βαθμών. Οι τρεις υποχρεώσεις στην κατηγορία, ολοκληρώθηκαν με Over 2.5 Goal.

 

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ: Άμεση επιστροφή στις νίκες μετά την πρώτη ήττα στη σεζόν, επικρατώντας εντός έδρας 3-1 της Καρμιώτισσας. Ισοφαρίστηκε στο 18ο λεπτό, στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε απόδοση και πέτυχε ακόμα δύο τέρματα. Τρίτο τρίποντο σε τέσσερις αγωνιστικές, βρίσκεται στη 2η θέση και στο -1 από την κορυφή. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε όλες (4) τις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΜΠΕΤΙΣ v ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

OVER 2.5 GOAL @1.75 bet365

Η Μπέτις έχει το μομέντουμ υπέρ της, η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει ποιότητα και γνωρίζει από δύσκολες καταστάσεις. Αμφότερες με δυνατότητες στην επίθεση, λογικά το σκορ θα ξεφύγει, ποντάρισμα στο Over 2.5 Goal με 1.75 απόδοση. 

ΜΠΕΤΙΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 22:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΠΕΤΙΣ: Ενθαρρυντικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, σε δύο αγωνιστικές μετράει δύο νίκες. Την περασμένη Κυριακή (20/09) επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 κόντρα στη Βαγιαδολίδ, πετυχαίνοντας δύο τέρματα μέχρι το 18ο λεπτό. Έχει κρατήσει το μηδέν σε ισάριθμες περιπτώσεις, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με έξι βαθμούς.

 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Σοσιεδάδ, στη δική της πρεμιέρα στη φετινή La Liga. Μέτρια εμφάνιση, η απόδοσή της κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα για τα στάνταρ, που μας έχει συνηθίσει. Έχει το ελαφρυντικό των αρκετών απουσιών, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να ξεμένει από λύσεις στη χώρα των Βάσκων.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις