Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 28/11, Αποδόσεις & Live Stream*

προγνωστικα κυπρος στοιχημα σημερα δωρεαν
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

1+UNDER 4.5 GOAL @1.60 Stoiximan

Χωρίς περιθώρια για απώλειες η Ανόρθωση, αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες. Το Παραλίμνι θα παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς, δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα. Επιλογή το combo 1+Under 4.5 Goal με 1.60 απόδοση.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ 16:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της ΑΕΛ, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των έξι (πέντε νίκες, μία ισοπαλία) αγωνιστικών, απέτυχε να σκοράρει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά από 11 αγωνιστικές βρίσκεται στη 2η θέση με 23 βαθμούς, όσους έχει και ο Απόλλωνας Λεμεσού, αλλά με παιχνίδι περισσότερο.

 

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο την Πάφο, συμπληρώνοντας πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Τουλάχιστον διέκοψε το σερί των τεσσάρων ηττών, μετράει μία νίκη σε 11 αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά Under 2.5 Goal, ενώ τρία συνδυάστηκαν με No Goal.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ v ΑΠΟΕΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

2-3 GOAL @1.97 bet365

Ανεβασμένη και με ψυχολογία η Νέα Σαλαμίνα, o ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο. Αν και το διπλό προσφέρεται στο 1.72, καλύτερα να το αποφύγουμε. Θα κριθεί οριακά, ποντάρισμα στα 2-3 τέρματα με 1.97 απόδοση.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΑΠΟΕΛ 18:30 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μεσοβδόμαδα (25/11) επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στον Ερμή Αραδίππου. Αποτέλεσμα που έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ενώ είχε προηγηθεί η νίκη 2-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Ομόνοια. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τέσσερις αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα το Goal/Goal εμφανίστηκε σε τρεις περιπτώσεις.

 

ΑΠΟΕΛ: Την Τετάρτη (25/11) νίκησε εντός έδρας 2-0 τη Δόξα Κατωκοπιάς. Επέστρεψε στα τρίποντα μετά από έξι (τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες) αγωνιστικές, πρώτη νίκη για τον Μικ ΜακΚάρθι στην τεχνική ηγεσία των «γαλαζοκίτρινων» στο πρωτάθλημα. Έχει ακόμα αρκετό έδαφος να καλύψει, βρίσκεται μόλις στην 9η θέση με 13 βαθμούς και απέχει στο -10 από την κορυφή.

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις