Προγνωστικά Στοιχήμα τος Σήμερα 29/09, Αποδόσεις & Live Stream*

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

2-3 GOAL @2.00 Stoiximan

Το σκορ της πρώτης αναμέτρησης αφήνει ελάχιστα περιθώρια στην Ομόνοια. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει άριστα να διαχειρίζεται καταστάσεις, σε ζευγάρι που δύσκολα θα πάρει το σκορ υπερβολικές διαστάσεις. Επιλογή τα 2-3 Goal με 2.00 απόδοση.

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 22:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Το πάλεψε όσο μπορούσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ηττήθηκε 2-0 από τον Ολυμπιακό και έχει δύσκολο έργο στη ρεβάνς. Άντεξε για ένα ημίχρονο, δέχθηκε το πρώτο με πέναλτι στο 69′ και έχει σοβαρά παράπονα για τον καταλογισμό της παράβασης. Το δεύτερο στις καθυστερήσεις δίνει μηδαμινές πρόκρισης. Οι συνολικά τέσσερις φετινές αναμετρήσεις στο Champions League ολοκληρώθηκαν με Under 2.5 Goal.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σε καλή κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν, προέρχεται από τρεις νίκες σε όλες τις φετινές αναμετρήσεις. Το περασμένο Σάββατο (26/09) νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-0 τον
Παναιτωλικό και έκανε το 2/2 στην ελληνική Super League. Στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και μόνο με θαύμα να χάσει την πρόκριση στους ομίλους. Τα τρία φετινά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, εμφάνισαν No Goal.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΧΕΤΑΦΕ v ΜΠΕΤΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

2-3 GOAL @2.00 bet365

Μοιρασμένο παιχνίδι και αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Δύσκολα θα πάρει το σκορ υπερβολικές διαστάσεις, ποντάρισμα στα 2-3 Goal με 2.00 απόδοση.

ΧΕΤΑΦΕ - ΜΠΕΤΙΣ 22:30 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΧΕΤΑΦΕ: Έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο την Αλαβές σε εκτός έδρας ματς για την 3η αγωνιστική στη La Liga. Μετά από δύο φετινές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, έχει τέσσερις βαθμούς και σε ισάριθμες υποχρεώσεις κράτησε το μηδέν. Αμφότερες ολοκληρώθηκαν με No Goal+Under 2.5 Goal. Επόμενο παιχνίδι στις 03/10 με τη Σοσιεδάδ εκτός έδρας.

 

ΜΠΕΤΙΣ: Πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, με το εντός έδρας 3-2 από την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης. Προηγήθηκε 2-1 στο 37ο λεπτό, στη συνέχεια ισοφαρίστηκε (48′), έμεινε με 10 παίκτες στο 67′ και δέχθηκε το καθοριστικό γκολ με πέναλτι (82′). Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ και στα τρία παιχνίδια στη La Liga. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Έμερσον (βασικός μπακ).

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις