Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα 29/11, Αποδόσεις & Live Stream*

προγνωστικα κυπρος στοιχημα σημερα δωρεαν
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 18+ Παίξτε Υπεύθυνα | ΕΑΣ | safergambling.gov.cy

ΠΑΦΟΣ ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΙΚΗ ΠΑΦΟΣ (1) @1.73 Stoiximan

Σε καλή κατάσταση η Πάφος, τη στιγμή που η Δόξα Κατωκοπιάς έχει θέματα και αντιμετωπίζει δυσκολίες στο σκοράρισμα. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα, ποντάρισμα στον άσο με 1.73 απόδοση.

ΠΑΦΟΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ 16:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΦΟΣ: Κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 κόντρα στο Παραλίμνι, δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα, με τα τελευταία αποτελέσματα να κρίνονται ικανοποιητικά. Σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν σε ισάριθμες περιπτώσεις. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Βαλεριάνος (βασικός μπακ).

 

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ: Μεσοβδόμαδα (25/11) ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, με απολογισμό: τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Με No Goal+Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ v ΑΕΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΝΙΚΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (1) @1.96 bet365

Οι απουσίες της ΑΕΛ αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο. Ο Απόλλωνας Λεμεσού έχει προβάδισμα, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το ντέρμπι. Επιλογή ο άσος με 1.96 απόδοση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΕΛ 18:30 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Νίκησε στη Λάρνακα με σκορ 2-1 στην ΑΕΚ, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο αγωνιστικές. Ισοφαρίστηκε στο 66ο λεπτό, στη συνέχεια ανέβασε απόδοση και πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 73′. Θετικό το ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο της ομάδας, βρίσκεται στη 2η θέση και στο -3 από την κορυφή, αλλά με δύο ματς λιγότερα. Σκόραρε και στα 10 φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

 

ΑΕΛ: Την Τετάρτη (25/11) επικράτησε 2-0 στην έδρα της ΑΕΚ Λάρνακας, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από σπουδαίο αποτέλεσμα, με το εντός έδρας 1-0 απέναντι στην πρωτοπόρο Ανόρθωση. Βρίσκεται στην 4η θέση με 21 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές, απέχει στο -5 από την κορυφή με παιχνίδι λιγότερο. Θα παραταχθεί χωρίς πέντε βασικούς στο ντέρμπι της Λεμεσού. Εκτός αποστολής οι Έουλερ, Μπουνόζα (αμυντικοί), Μεντόγιεβιτς (χαφ) Γκαζαριάν και Εμαέ (επιθετικοί).

*18+, Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις