ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΜΒΑΣΜΑ (ΚΑΤΑΘΕΣΗ/ΑΝΑΛΗΨΗ)

Πώς κάνουμε κατάθεση μέσω Τράπεζας στις στοιχηματικές

Είναι αρκετά εύκολο να κάνετε κατάθεση στον στοιχηματικό σας λογαριασμό με τραπεζικό έμβασμα. Ας πάρουμε για παράδειγμα την bet365.com.cy για κατάθεση με τον συγκεκριμένο τρόπο: 

Tραπεζική κατάθεση στη bet365
 • 1o Βήμα : Κάνετε log in και επιλέγετε Κατάθεση.
 • 2ο Βήμα : Επιλέγετε Bank Wire.Τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού πρέπει να είναι ακριβώς ίδια με αυτά που έχετε δηλώσει στον bet365 λογαριασμό σας.
 • 3ο Βήμα : Μεταφέρετε το ποσό που θέλετε, εφόσον αυτό είναι διαθέσιμο στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Όταν τα χρήματα έχουν ληφθεί και εκκαθαριστεί λογιστικά θα σας σταλεί e-mail από την bet365.
 • 4ο Βήμα :Αναφέρετε το username σας στην bet365 όταν κάνετε την πληρωμή.Η διαδικασία κρατά από 2-10 εργάσιμες μέρες.

  bet365 Επίσκεψη

Τραπεζικά κόστοι και χρόνοι διεκπεραίωσης συναλλαγών

Τα κόστη διεκπεραίωσης από τις περισσότερες στοιχηματικές είναι πλέον μηδενικά. Κάποιες έχουν ένα μικρό αντίτιμο όπως θα δούμε παρακάτω. Οι χρόνοι όμως, που είναι και το μειονέκτημα του συγκεκριμένου τρόπου, είναι πάνω-κάτω οι ίδιοι.

Οι εταιρείες δίνουν ένα χρονικό περιθώριο από 2-5 ημέρες, πολλές φορές και περισσότερο. Ο λόγος έχει να κάνει και με τις καθυστερήσεις που υπάρχουν από τις τραπεζικές διαδικασίες και όχι τόσο με την αποστολή των χρημάτων από την ίδια τη στοιχηματική προς εσάς.

Τι είναι το Fast Bank Payment (Γρήγορη Τραπεζική Πληρωμή)

Εσχάτως συναντούμε σε κάποιες εταιρείες, κυρίως τις μεγαλύτερες, την επιλογή μίας πιο γρήγορης διαδικασίας για κατάθεση μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Είτε λέγεται Fast Bank Trasnfer, είτε Γρήγορη Μέθοδος. Ας αναφέρουμε για παράδειγμα το Fast Bank Trasnfer από την bet365: 

 • H Fast Bank Transfer είναι μία γρήγορη και ασφαλής μέθοδος χρηματοδότησης του λογαριασμού σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς σε ένα τραπεζικό λογαριασμό στην χώρα σας.
 • Τα χρήματα θα εμφανίζονται στον bet365 λογαριασμό σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.
 • Η bet365 δεν επιβάλλει χρεώσεις για την χρήση αυτής της μεθόδου.
 • Η Fast Bank Transfer έχει αναπτυχθεί από την bet365 και την Earthport PLC. Η Earthport PLC έχει έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και ανήκει σε εταιρία που είναι εισηγμένη και συναλλάσσεται στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου.
Fast Bank Payment Κατάθεση στη bet365
 • 1o Βήμα : Κάνετε log in και επιλέγετε Κατάθεση.
 • 2ο Βήμα : Επιλέξτε Fast Bank Transfer από τη λίστα με τις διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής. Εισάγετε τα τραπεζικά στοιχεία σας, τα οποία θα χρησιμοποιούνται για την προώθηση οποιωνδήποτε επακόλουθων αναλήψεων που μπορεί να κάνετε.
 • 3ο Βήμα : Σας δίνεται ένα σετ από Earthport PLC τραπεζικά στοιχεία και ο μοναδικός σας 13ψήφιος Αριθμός Εικονικού Λογαριασμού (VAN).
 • 4ο Βήμα : Για να κάνετε κατάθεση με Fast Bank Transfer, απλά μεταφέρετε τα χρήματα σας από τον τραπεζικό σας λογαριασμό στον Earthport PLC λογαριασμό που ορίζεται στη σελίδα κατάθεσης.
 • 5ο Βήμα : Για να πιστωθούν τα χρηματά σας επιτυχώς στον bet365 λογαριασμό σας, είναι σημαντικό να αναφέρετε τον VAN σας ως έναν αριθμό αναφοράς, όταν κάνετε μία πληρωμή.

Νόμιμες στοιχηματικές στην Κύπρο και Τραπεζικό έμβασμα

Μπορούμε λοιπόν να δούμε στο stoiximan μία από τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Κύπρο πως αντιμετωπίζουν και πως παρέχουν στον παίκτη τη δυνατότητα για συναλλαγές μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Τραπεζική Κατάθεση στο Stoiximan

 • Ελάχιστο ποσό: 30€ και Μέγιστο ποσό: 5.000€.
 • Δωρεάν χωρίς χρέωση σε 1-3 εργάσιμες.

Τραπεζική Ανάληψη στο Stoiximan

 • Ελάχιστο ποσό: 30€ και Μέγιστο ποσό: 10.000€.
 • Σε 2-3 εργάσιμες με 1,00 € κράτηση για κάθε ανάληψη έως 1000,00 €. Κράτηση 5,00 € για αναλήψεις μεγαλύτερες από 1000,00 €.Οι πρώτες 8 αναλήψεις του μήνα είναι δωρεάν

Τραπεζική Ανάληψη στο Stoiximan (Fast Bank Payment)

 • Ελάχιστο ποσό: 30€ και Μέγιστο ποσό: 10.000€.
 • Σε 2-3 εργάσιμες με 10,00 € κράτηση για κάθε ανάληψη .Οι πρώτες 8 αναλήψεις του μήνα είναι δωρεάν.

Στοιχηματικές εταιρίες που δέχονται τραπεζικό έμβασμα (κατάθεση/ανάληψη)

Πώς κάνουμε Ταυτοποίηση στις στοιχηματικές για κατάθεση μέσω τράπεζας

Αν κάνετε συναλλαγές με τραπεζικό έμβασμα ενδέχεται (είναι το πιο πιθανό) η στοιχηματική εταιρεία να σας ζητήσει να ταυτοποιήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αυτό το κάνετε ως εξής:

Ταυτοποίηση στις στοιχηματικές για τραπεζική κατάθεση
 • Bank Statement: Mπορείτε να αποστείλλετε το αποδεικτικό τραπέζης όπου θα φαίνονται το ΙΒΑΝ, το BIC/SWIFT και το όνομα του κατόχου του λογαριασμού.
 • Τραπεζικό Βιβλιάριο : Μπορεί να σας ζητήθει η αποστολή έγχρωμου φωτοαντίγραφου από το τραπεζικό σας βιβλιάριο , αν και τείνει να εκλείψει η ύπαρξη του στην Κύπρο.

Πλεονεκτήματα Τραπεζικών μεταφορών

Τα πλεονεκτήματα που έχει η χρήση τoυ e-wallet της Skrill στο online στοίχημα είναι πολλά. Γι’ αυτό εξάλλου τη χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι παίκτες.

Ασφάλεια

Είναι ίσως ο πλέον ασφαλής τρόπος συναλλαγής. Τα στάνταρ ασφαλείας των τραπεζών σε συνδυασμό με αυτά των στοιχηματικών εταιρειών σας κάνουν να αισθάνεστε σίγουρος για τα χρήματά και τα προσωπικά σας στοιχεία.

Μπόνους Εγγραφής

Μέσω τραπεζικής κατάθεσης δικαιούστε να διεκδικήσετε το μπόνους 1ης κατάθεσης σύμφωνα με τους εκάστοτε όρους κάθε εταιρείας.

Πειθαρχία και Εγκράτεια

Καταθέτοντας από τον τραπεζικό σας λογαριασμό, είναι δεδομένο ότι τα χρήματα αυτά υπάρχουν. Δεν παίζετε δηλαδή παραπάνω από αυτό που μπορείτε (δυνατότητα που παρέχει η κατάθεση με πιστωτική κάρτα).

Αρεστοί στις στοιχηματικές

Όλες οι στοιχηματικές εταιρείες θέλουν να ξέρουν ποιον έχουν απέναντί τους. Δεν υπάρχει πιο διάφανος τρόπος από τη χρήση του τραπεζικού σας λογαριασμού. Οι εταιρείες εκτιμούν αυτούς που συναλλάσσονται μαζί τους με αυτόν τον τρόπο.

Μειονεκτήματα Τραπεζικού έμβάσματος

Είναι σαφέστατα πιο λίγα από τα πλεονεκτήματα. Ωστόσο κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Έτσι και σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν κάποια τρωτά σημεία όπως : 

Σημαντικές καθυστερήσεις

Με τον συγκεκριμένο τρόπο τα χρήματά σας θα φανούν στον στοιχηματικό σας λογαριασμό από 2-5 εργάσιμες, ίσως και λίγο περισσότερο! Κανείς δεν θέλει να καταθέτει χρήματα την Τρίτη για να παίζει στην καλύτερη περίπτωση το Σαββατοκύριακο.

Stoiximan cy Bonus 100% έως 100€


STOIXIMAN BONUS

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις