Βαλένθια - Άρσεναλ Προγνωστικά Στοιχήματος , Αποδόσεις και Live Stream

Αμφότερες με επιθετική φιλοσοφία για το 1.83

Η Βαλένθια υποδέχεται στις 22.00μμ στο «Mestalla» την Άρσεναλ, στη ρεβάνς του 3-1 υπέρ των Άγγλων για ημιτελικά στο Γιουρόπα Λιγκ.

100% Stoiximan cy Bonus έως 100€!

  • Bήμα 1ο: Πραγματοποιείστε μια κατάθεση τουλάχιστον 10 ευρώ στο stoiximan.com.cy
  • Βήμα 2ο: Αυτόματα θα δικαιούστε 100% stoiximan cy μπόνους εγγραφής έως 100 ευρώ (18+ ,Ισχύουν Όροι)
  • Βήμα 3ο: Συνδεθείτε στο στοίχιμαν λογαριασμό σας για νόμιμο στοίχημα στην Κύπρο

ΒΑΛΕΝΘΙΑ vs ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

stoiximan cy bonus στοιχιμαν

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ OVER 2.5 ΓΚΟΛ @1.83

Ζευγάρι που βασίζεται στην επιθετική συμπεριφορά, το απέδειξε περίτρανα πριν από μία εβδομάδα. Η Βαλένθια είναι αναγκασμένη να ρισκάρει, χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ και έχει την ποιότητα να τα πετύχει. Η Άρσεναλ συνεχίζει να παραμένει ασταθής αμυντικά, στον αντίποδα πιθανολογώ πως θα βρει κενούς χώρους. Χωρίς δεύτερη σκέψη το Over συνδυαστικά με το εκατέρωθεν σκοράρισμα, θα αποτελέσει το ποντάρισμα σε αξιοπρεπέστατη απόδοση.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντωπωσιακή εμφάνιση στην έδρα της Ουέσκα, επικράτησε 6-1 και συνεχίζει να διατηρεί ελπίδες για είσοδο στην τετράδα. Κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό, πέτυχε πέντε τέρματα μέχρι το 40' και έπειτα κατέβασε ταχύτητα. Βρίσκεται στο -3 από τη Χετάφε, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε στη Λα Λίγα. Διεκδικεί επίσης μία θέση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο χρειάζεται να κάνει την ανατροπή και να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ σήμερα. Στο παιχνίδι του «Έμιρατς» πραγματοποίησε θετική εμφάνιση σε γενικές γραμμές, πληρώνοντας τα λάθη στην άμυνα.

Χωρίς ισοπαλία για 11 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό επτά νίκες και τέσσερις ήττες. Ο τεχνικός Μαρθελίνο δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κοντογκμπιά (χαφ) και Τσερίσεφ (μεσοεπιθετικός).

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γκέλαρε εντός έδρας με την αδιάφορη Μπράιτον, με το 1-1 να την αφήνει πρακτικά εκτός τετράδας. Στο φινάλε χρειάζεται νίκη με μεγάλο σκορ, ταυτόχρονα να ηττηθει η Τότεναμ. Σενάριο που μοιάζει με επιστημονική φαντασία και δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση, αφού το κρισιμότερο σημείο στην Πρέμιερ Λιγκ θυμήθηκε αρνητικές εμφανίσεις του πρόσφατου παρελθόντος. Πλέον ρίχνει αποκλειστικά το βάρος στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, έκανε τη μισή δουλειά στο πρώτο ματς και ταξίδεψε στο «Μεστάγια» για να υπερασπιστεί το 3-1.

Δέχεται γκολ για πέντε διαδοχικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε στα επτά από τα οκτώ τελευταία. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν προέκυψαν νέα προβλήματα, παραμένουν εκτός οι Μπεγερίν (μπακ) και Ράμσεϊ (μέσος).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές. Μεταβείτε στην ενότητα των odds με όλες τις τελευταίες bet365 cy αποδόσεις.

Παρακολουθείστε Live Streaming Αγώνες στην bet365 cy
  • 1ο Βήμα: Κάντε μια νέα εγγραφή στην  με ελάχιστη κατάθεση 5€ και συνδεθείτε στο λογαριαμό σας.*

  • 2o Bήμα: Μεταβείτε στην ενότητα ”Ζωντανό Βίντεο” και αναζητήστε τον αγώνα σε live stream  .Το ζωντανό βίντεο αρχίζει να μεταδίδεται 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

  • 3o Βήμα: Παρακολουθείστε  τους αγώνες που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή μέσω υπολογιστή , κινητού ή ταμπλέτας.Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ανάλογα με  την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

    bet365 Live Stream

*Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στα Σπορ με χρήματα ή να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα εντός των τελευταίων 24 ωρών , προκειμένου να παρακολουθήσετε το βιντεο της βετ365.

Share on Facebook
Share on Twitter

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις