OVER UNDER ΣΤΟΙΧΗΜΑ: ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

στοίχημα οβερ αντερ 2.5 0.5 1.5 3.5 στρατηγική

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τo Over-Under Goals στο Στοίχημα

To over/under έχει μπει εδώ και χρόνια στην ορολογία και φυσικά στη ζωή των παικτών του στοιχήματος. Μετά το τελικό αποτέλεσμα, το under/over ή το over/under αν προτιμάτε είναι η δημοφιλέστερη αγορά. Αυτό δεν είναι μία υποκειμενική κρίση. Το καταμαρτυρούν οι τζίροι που γίνονται πάνω στις δύο επιλογές.

 

Δημοφιλέστερη εκ των δύο, είναι σίγουρα το over. Ο παίκτης πάντα θέλει να προσδοκά κάτι κι αυτό το κάτι προτιμά να είναι το γκολ. Όχι να μην μπει η μπάλα στα δίχτυα. Ένας άλλος λόγος είναι ότι το over μπορεί να «καλυφτεί» πιο εύκολα, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

 

Επίσης μπορεί να μείνει «ζωντανό» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στον αντίποδα, το under ενδέχεται εύκολα να σας αφήσει εκτός διεκδίκησης ταμείου.

Τι σημαίνει Over Under 2.5 Γκολ Στοίχημα

Είναι το πρώτο όριο με το οποίο μας συστήθηκε η συγκεκριμένη αγορά. Το over/under 2,5 στα συνολικά γκολ μίας αναμέτρησης. Σε αυτό το όριο γίνονται και τα περισσότερα συμπεράσματα. Ας δούμε πώς πάμε ταμείο με οβερ 2.5 ή αντερ 2.5 γκολ και τί πραγματικά σημαίνει:

  • Over 2.5 : Για να κερδίσετε το over 2.5 στοίχημά σας σε έναν αγώνα  , θα πρέπει να σημειωθούν τουλάχιστον 3 γκολ ανεξάρτητα τελικού αποτελέσματος. (π.χ 2-1, 1-2 , 3-0 , 0-3 , 3-1 , κλπ)
  • Under 2.5 : Για να κερδίσετε το under 2.5 στοίχημά σας σε έναν αγώνα  , θα πρέπει να σημειωθούν έως 2 γκολ ανεξάτρτητα τελικού αποτελέσματος. (π.χ 0-0, 1-0 , 1-1).Ας δούμε ένα παράδειγμα:

Παράδειγμα με Over-Under 2.5 Στοίχημα (10€)

  • Επιλέγουμε να στοιχηματίσουμε στις αναμετρήση του Κυπριακού Πρωταθλήματος Απολλων Λεμεσού - ΑΕ Λεμεσού.
  • Ποντάρουμε 10€ στο over 2.5 με απόδοση 1.70 @Stoiximan cy .
  • Aν στο ματς μπούνε τρία η περισσότερα γκολ (π.χ 2-1 , 3-1 , 2-2 , κλπ) κερδίζουμε 7€ καθαρό κέρδος (17 μεικτός κέρδος - €10€ αρχικό ποντάρισμα)
  • Αν στο ματς μπούνε δύο ή λιγότερα γκολ (π.χ 1-0 , 0-1 , 1-1), ή φυσικά δεν μπει γκολ (0-0), χάνουμε 10€.

*Παρολί ποδοσφαίρου : Μόνο για νέους πελάτες και πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν

Ενναλακτικά όρια με Over-Under (0.5 , 1.5 , 3.5, κ.α)

Όσο όμως η ζήτηση από τη μεριά των παικτών άρχισε να μεγαλώνει, τόσο οι εταιρείες έπρεπε να βρούνε εναλλακτικές για μεγαλύτερη διαθεσιμότητα. Έτσι λοιπόν έκαναν την εμφάνισή τους τα εναλλακτικά όρια, τα οποία πλέον είναι μία πραγματικότητα σε κάθε σοβαρή νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Κύπρο.

 

Έτσι λοιπόν το όριο ξεκινά από το μισό γκολ (0.5) και φτάνει μέχρι και τα 7.5 ή κάποιες φορές και περισσότερο. Πολλοί παίκτες επιλέγουν να στοιχηματίσουν σε περισσοτερα ή λιγότερα γκολ με μεγαλύτερο ή μικρότερο ρίσκο.Για παράδειγμα ο αγώνας του Απόλλων με την ΑΕΛ στο Over 3.5 προσφέρεται στο 2.75 ενώ στο under 3.5 στο 1.42 από τη Stoiximan cy.

Over Under 0.5 Γκολ

Αποδόσεις με υψηλό ρίσκο στο under 2.5 που κυμαίνονται στα όρια του 9-10 , ενώ αντίθετα ελάχιστες οι αποδόσεις στο over 2.5.Ας δούμε πώς κερδίζετε το στοίχημά σας :
 
  • Over 0.5 : Για να κερδίσετε το over 0.5 στοίχημά σας σε έναν αγώνα  , θα πρέπει να σημειωθεί τουλάχιστον 1 γκολ ανεξάρτητα τελικού αποτελέσματος. (π.χ 1-0, 1-1 , 2-1 , κλπ).
  • Under 0.5 : Για να κερδίσετε το under 0.5 στοίχημά σας σε έναν αγώνα  , δεν θα πρέπει να σημειωθούν κανένα γκολ.Ουσιαστικά ο αγώνας θα πρέπει λήξει ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0).

Over Under 1.5 Γκολ

Αποδόσεις με ρίσκο στο under 1.5 που κυμαίνονται στα όρια του 4 , ενώ αντίθετα εξαιρετικά χαμηλές οι αποδόσεις στο over 2.5. στα όρια του 1.20.Ας δούμε πώς κερδίζετε το στοίχημά σας :
 
  • Over 1.5 : Για να κερδίσετε το over 1.5 στοίχημά σας σε έναν αγώνα  , θα πρέπει να σημειωθεί τουλάχιστον 2 γκολ ανεξάρτητα τελικού αποτελέσματος. (π.χ 1-1, 2-1 , 1-2 , κλπ).
  • Under 1.5 : Για να κερδίσετε το under 1.5 στοίχημά σας σε έναν αγώνα  , θα πρέπει να σημειωθεί έως ένα γκολ (0-0 , 1-0 , 0-1).

Over Under 3.5 Γκολ

Αποδόσεις χαμηλές  που μπορεί να αποτελέσουν επιλογές σε στοίχημα παρολί στο under 1.5 που κυμαίνονται στα όρια του 1.40  , ενώ αντίθετα πιο υψηλές οι αποδόσεις στο over 2.5. στα όρια του 2.50-2.70.Ας δούμε πώς κερδίζετε το στοίχημά σας :
 
  • Over 3.5 : Για να κερδίσετε το over 3.5 στοίχημά σας σε έναν αγώνα  , θα πρέπει να σημειωθεί τουλάχιστον 4 γκολ ανεξάρτητα τελικού αποτελέσματος. (π.χ 3-1, 2-2 , 3-2 , κλπ).
  • Under 3.5 : Για να κερδίσετε το under 3.5 στοίχημά σας σε έναν αγώνα  , θα πρέπει να σημειωθεί έως και 3 γκολ (π.χ 1-1 , 2-1 , 0-0 , 0-1, κλπ).

Over Under σε Κόρνερ και Κάρτες

Δεν είναι όμως μόνο τα γκολ στα οποία συναντούμε το over/under. Το στοίχημα στα κόρνερ είναι ένα ενδεχόμενο που συναρπάζει τους παίκτες του στοιχήματος. Τα όρια ξεκινούνε από τα 5 ή έξι κόρνερ και φτάνουν μέχρι και τα 15. Μάλιστα εδώ παίζει και το ενδεχόμενο τριπλής επιλογής

Παράδειγμα με Over Under Κόρνερ

  • Επιλέγουμε να στοιχηματίσουμε στην αναμετρήση του Αγγλικού Πρωταθλήματος Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι .
  • Το όριο στα κόρνερ είναι 6 και οι αποδόσεις i.Over 6 στο 1.13, ii.aκριβώς 6 στο 14.00 kai iii.Under 6 στο 9.50 @Stoiximan cy
  • Ποντάρουμε 10€ στο Ακριβώς 6
  • Αν στο ματς εκτελεστούν ακριβώς 6 κόρνερ, τότε έχουμε καθαρό κέρδος 50€.
  • Αν σημειωθούν λιγότερα ή περισσότερα από 6, τότε χάνουμε 10€.

Το under/over βρίσκει εφαρμογή και στο στοίχημα κάρτες που θα βγούνε σε ένα παιχνίδι, είτε είναι κίτρινες, είτε κόκκινες ανάλογα με τις αγορές που διαθέτει ο εκάστοτε bookmaker.

Over-Under στο Live Στοίχημα

Εδώ υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για ποντάρισμα. Βλέποντας την εξέλιξη του αγώνα, ξέροντας τι κυνηγά και τι θέλει κάθε ομάδα, το over/under στο live είναι αρκετά συναρπαστικό και προσφέρει δυνατότητα για υψηλά κέρδη.

 

Για παράδειγμα ένα over που έχει αρχική τιμή στο 1.80, αν φτάσει στο ημίχρονο και οι δύο ομάδες δεν έχουν σκοράρει μπορείτε να το βρείτε ακόμη και στο 6.00. Αν όμως η μορφή του αγώνα δείχνει ότι γίνονται φάσεις και δεν έχει μπει γκολ, ή μία ομάδα ψάχνει πρόκριση και θα ανοιχτεί πολύ, τότε υφίσταται ένα ρίσκο σε value απόδοση.

Στρατηγική Over-Under Στοίχημα

Όπως σε κάθε αγορά έτσι κι εδώ πρέπει να κοιτάξετε ορισμένα χρήσιμα στοιχεία πριν ποντάρετε , που θα σας βοηθήσουν να λάβετε την καλύτερη δυνατή απόφαση δεδομένου των συνθηκών. Ας δούμε λοιπόν τί πρέπει να αξιολογήσετε στρατηγικά όταν επιλέγετε να στοιχηματίσετε σε αγορές over/under.

Over Under Στρατηγική και Συμβουλές
  • 1.Στατιστική: Είναι πάντα σημαντική στο στοίχημα, πόσο μάλλον εδώ που ψάχνουμε ξεκάθαρα αριθμό και μέσο όρο γκολ ανά αγώνα.Επιλέγουμε ομάδες ή Πρωταθλήματα με το υψηλότερο δυνατό ποσοστό επιτυχίας σε over ή under.

  • 2.Απουσίες: Αν λείπει ο κορυφαίος στράικερ, ή ο βασικός τερματοφύλακας, ή κάποιοι σημαντικοί αμυντικοί.

  • 3.Κατάσταση αγωνιστικού χώρου: Δύσκολα μπορεί να παιχτεί καλή μπάλα και να μπούνε πολλά γκολ σε ένα γήπεδο, όπου έχει «βουλιάξει» από τη βροχή.

  • 4.Δείτε τα ασιατικά. Κι εδώ στα over/under έχουν την καλύτερη γκανιότα, οπότε αξίζει το ρίσκο.

  • 5.Live Στοίχημα: Με προσοχή και σύνεση το ζωντανό στοίχημα μας δίνει την ευκαρία να καλύψουμε μια πιθανή άσχημη επιλογή πριν την έναρξη του αγώνα (ιδιαίτερα σε over 2.5 goals).

  • 6.Διαιτητής: Όπως και στις κάρτες, έτσι και εδώ μπορούμε να δούμε τα στατιστικά του διαιτητή σε αναμετρήσεις που έχει σφυρίξει. Πόσα ήταν τα over/under και αν προκύπτει κάποιο σημαντικό ποσοστό υπέρ του ενός ή του άλλου.

🏆 TOP BOOKMAKERS CY

100% Bonus* έως 100€
Στοίχημα Προσφορές*
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 300€
100% Bonus* έως 100€
100% Bonus* έως 100€
*18+, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, Στοιχηματίστε Υπεύθυνα

📱 FONBET APP ΠΡΟΣΦΟΡΑ

⚡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

🚀100% Stoiximan Bonus*!

bet365 cy Στοίχημα

18+ | Στοιχηματίστε Υπεύθυνα
winmasters cyprus live betting

🎁 Winmasters cy Bonus* έως 100€

🏟️ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

💳 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

100% FONBET BONUS* έως €300!

Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό στο stoiximan cy και αποκτήστε 100% μπόνους έως 100€*

*18+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις